Ovkul blekksprutlampe

Jeg vet ikke om inspirasjonskilden er Elisabeths mange bloggpostinger om kule interørting, eller kanskje inntrykk etter Jørn Hurums morsomme forelesning om fiskeøgler og deres favorittmat under Gyldendaldagene igår, men uansett falt jeg pladask for denne nautilus-inspirerte lampa fra Unless • Lighting. Synd den er så dyr… (Via Inhabitat)

3 kommentarer

  1. Frode Gursli says:

    Nautilus er nok den mest sannsynlige inspirasjonskilden, men også de åttearmete blekksprutene innen slekten eller familien Argonauta (papirbåten) lager lignende hus. Argonauta nodosa og Argonauta Argo til og med helt hvite.

  2. Hege Folkestad says:

    Der fekk du minst ein stakkar marinbiolog til å sikle. Men dollarkursen er nå veldig fordelaktig, då! Ovkul overskrift og ;-)

  3. Eirik says:

    Hege: Hvis jeg ikke tar helt feil, dreier det seg om NZ-dollar. Og i så fall er det enda mer fordelaktig. Vi teller på knappene her i heimen, vi… :-D

Legg inn kommentar

Vis folkeskikk, vær relevant. Din ytringsfrihet er ikke min publikasjonsplikt.