Slå tilbake mot 09.09.09-kampanjen!

Det er mange rare og grunnløse kampanjer nå i valginnspurten, og dette usedvanlig ondsinnede amerikanskinpirerte eksempelet må ikke få unnslippe vår oppmerksomhet. Jeg snakker om nettstedet Urlesques opprop for å få en dag med et internett uten katter. Nærmere bestemt denne dagen, 9.9 2009.

Urlesque har laget traileren over, som oppsummerer budskapet i all sin gru. Her er alle de kjære og humoristiske kattebildene våre maltraktert for å få fram et ufyselig poeng: nettet trenger en pause fra kattene, og kattene trenger en pause fra nettet. Jeg oppfordrer alle mine lesere til å slå tilbake mot denne kampanjen på en måte de mener er passende. Jeg for mitt vedkommende velger å slå tilbake mot kampanjen slik:

Happy feet by you.
Ada & Linus: The First Days by you.
Ada & Linus: the lolcat version by you.

;-)

9 kommentarer

 1. Hør, hør! Skal se om jeg kan finne noe passende til min (for tiden) litt døde blogg…

 2. Eirik says:

  Takker for støtten! Spre budskapet der oppe under nordlyset. ;-)

 3. Lolz says:

  I can’t haz caturday on nain nain nain?

 4. Mari says:

  Ja til puser! Alltid!

 5. Eirik says:

  @Lolz: Noes!

 6. Thomas says:

  Mistenker at de eneste som responderer på denne kampanjen var de som i utgangspunktet ikke var de mest aktive kattebildeformidlerne. Stå på Eirik. Ettersom jeg ikke har noen egen katt får jeg poste et bilde av en av dine:-)

 7. […] så vil jeg i protest mot slike tullete ideer og i solidaritet med mine gode venner katteeiere (Eirik/Jorunn og Eva) poste dette bildet av en særdeles fotogen katt som dessverre ikke er min […]

 8. Thomas Skogestad says:

  Jon Stewarts Kleenex-kattunger:

  http://www.thedailyshow.com/watch/wed-august-12-2009/health-care-or-kittens-decision

  http://www.youtube.com/watch?v=GkiIohtVhFg
  (musikken må være rock man må være amerikaner for å like)

Legg inn kommentar

Vis folkeskikk, vær relevant. Din ytringsfrihet er ikke min publikasjonsplikt.