Jada, jeg vet at dette daterer meg totalt

Takket være vår hyggelige nabo ble jeg minnet om denne låta forleden kveld, som har ligget nedstøvet bakerst i neocortex siden ungdomsskoletida. Vet du ikke hvem Albert Hammond er, sier du? Han er mannen bak schlägeren It Never Rains in Southern California. Hvilket minner meg om at det er på høy tid at vi gjør som Espen, og holde YouTube-kveld. Verdens største kulturhistoriske arkiv: moro for hele familien.

5 Replies to “Jada, jeg vet at dette daterer meg totalt”

  1. Hm, jeg lurer på om ikke naboen din hørte på radio. Den spilles på en eller annen kanal i alle fall. (Og, tilfeldighetene ville ha det til at første gang jeg hørte den satt jeg og tenkte på en av dine tidligere poster fordi jeg nettopp hadde passert Saltrø uten “d” – og da er vi vel nesten i samme tidsepoke, men bare nesten)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *