Torsdagsblekksprutblogging

Det sies at en kjempeblekksprut dukker opp i “Pirates of the Caribbean II”. Dette er en film jeg ikke kommer til å se i noen form som krever at jeg betaler for den, men kjempeblekkspruter har interessert meg siden jeg leste Jules Vernes En verdensomseiling under havet. Giant Squid and Colossal Squid Fact Sheet forteller alt du alltid har hatt lyst til å vite, og antagelig noe du ikke visste at du ville vite, om havets mystiske kjemper: Advarsel: mange bilder av tentakler og fryktinngytende nebb.

5 thoughts on “Torsdagsblekksprutblogging

 1. Ikke bare dukkker det opp en gigantisk blekksprut i “Pirates of the Caribbean II” (jeg har med skam å melde sett den. Er man far, er det bare ting man må lide seg igjennom. Nei da, filmen var ikke så aller verst, men den var skikkelig bråkete. Og da slutten kom, følte man seg skikkelig snytt, siden SPOILER!!!!

  slutten bare er en “fortsettelse følger).

  Davy Jones (spilt av Bill Nighy, som jeg har stor sans for) er også halvveis blekksprut:
  http://www.billnighy.info/img/2006/daveyjones4.jpg

 2. Det må da være det motsatte av en spoiler. Går jo ikke an å fortelle hvordan det slutter når det ikke slutter :P

 3. Å, ja – det glemte jeg. ;-)
  OK, folkens. Det slutter ikke. Jack Sparrow blir slukt av en kjempeblekksprut, men hvordan det går med ham (i blekksprutmagen), finner vi ikke ut før i neste film. FØLG MED! FØLG MED!

 4. Jo, det er nok mer en cliffhanger. Og jeg kan love deg at det er temmelig surt å sitte og se på en film i 2 1/2 time og oppdage at den ender med et “To be continued”. Selv om det av en eller annen grunn ikke plaget meg da jeg så “Back to the future”-filmene (Peter Jacksons elefantsyke triologi har jeg bare sett litt av – men jeg kaller den elefantsyk allikevel, jeg)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *