Corys forelesning

Som ventet var Cory svært poengtert og engasjerende, og da Jorunn og jeg forlot Sjømannsskolen nærmere titiden ble det fremdeles diskutert heftig. Jorunn har blogget sitt referat av forelesningen, og jeg regner med at flere vil dekke den i dagene som kommer. Jeg klarte bare å ta noen bilder i sakens anledning, som dette av Corys Powerbook.

Corys Mac

Oppdatering 10. mai: Alf Kåre Lefdal har blogget seansen, likeså Gisle Hannemyr, som i tillegg har lagt ut noen utmerkede bilder av Jon Lech Johansen. Idag har jeg tilbragt hele dagen sammen med Cory og Jon (strålende hyggelige mennesker begge to), og etter å vært tilhører til x antall intervjuer med norske medier begynner jeg å kunne Corys argumenter mot DRM. Sant å si frykter jeg at de kommer til å dukke opp i drømmene mine i natt. :-)

2 thoughts on “Corys forelesning

  1. Mer Doctorow

    Herman Robak var som vanlig ute med videokamera under Cory Doctorows foredrag mandag. Hele foredraget, debatten etterpå og en snutt av etterpådebatten kan nå lastes ned.

    Følg med nederst på denne sida for mer etterpådebatt etter hvert. Foredra…

  2. Cory in Oslo

    I had great fun arranging Cory Doctorow’s visit to Oslo together with Eirik Newth. Aside from an excellent talk and a lively discussion (about 100 people came to the meeting), I got to have dinner with Cory before his talk…

Comments are closed.