9 thoughts on “Genialt enkel

 1. Det verste av alt er at det funker så _bra_. Imorges sto jeg og brettet sammen 15 T-skjorter i vaskehuset her i borettslaget, og det gikk mye fortere (og var svært mye morsommere) enn det pleier. Litt justering av brettepunktene måtte til – gjennomsnittlige norske kropper er tross alt større enn japanske. :-)

 2. Nå er jeg for tiden på oppringt linje og har ikke tålmodighet til å se video, men er ikke dette samme greia som ble boing-boinget i mai?

  Jeg fikk lenken over for ikke så lenge siden i strømmen av officelore (norsk ord for det der?) jeg mottar som e-post, men tenkte ikke noe mer over dét enn at officeloren hang pinlig lenge etter denne gangen.

 3. *Lese* *Hmmm* *Prøve N ganger, inntil perfeksjonering av størrelsestilpassing sitter* *Bredt smil brer seg*. Yihaaa(!), ho ho :). Dog: hvorfor i hule heite la de ikke ut dette før jeg avtjente verneplikten?! Ville frustrert sersjanter og fenriker så til de grader ved denne eminente “T-skjortenes svar på lynmontering av AG”. Intet mindre enn et taktisk fortrinn (f.eks. ved evakuering av garnison under beskytning) — tolket ut fra de samme befals vektlegging av tellekant-Ordnung som mest kritiske faktor i et lands stridsdyktighet. (1) >:)

  Nuvel, quindelige slektninger og bekjentskaper kommer ihvertfall til å få hakeslepp. Må bare passe på å drille lenge nok til å få skikkelig fart på sakene (“hånden raskere en øyet”) — en tryllekunstner avslører som kjent _aldri_ sine triks.

  (1) Joda, god orden er generelt viktig for soldater, men likevel :)))

 4. Ja, er det ikke et fantastisk øyeblikk når du har gransket den strengt tatt ganske antiintuitive topologien en stund (jeg mener: man legger T-skjorten med riktig side opp, for så å vrenge for å få den på retten igjen) og så faktisk _fætter pointet_? :-)

 5. Damene jeg var på fest med igår hadde brukt brettemetoden i mange år allerede, så der ser man hvor tregt nettet kan være… ;-)

 6. Jengajam: Jeg har faktisk opplevd akkurat det samme selv, en liten tornado på en støvete fotballbane. Den var ikke så stor som denne, og stoppet etter at den traff noen sykler, men for en 13 år gammel guttunge var det ganske spennende…..

Comments are closed.