9 thoughts on “XKCD om Google og fremtiden

  1. Her var det mye rart. At Jesus kommer og går er så sin sak. Mer ubegripelig er det at avisene
    skal dø ut to ganger (i 2017 og 2022).

  2. @Åsmund: Oljen forsvinner dessuten både i 2055 og 2060. Xkcd er en humorstripe, og jeg har googlet på de samme årstallene selv og sett mange av de samme raritetene. :)

  3. Ha ha, likte spesielt at Gillette introduserer 14-blads barberblad i 2100. Da får det heller være at at alle korallrev er borte, nesten all regnskog har forsvunnet, kystbyer er oversvømmet etc… :)

  4. @Bjørn: Hehe, den var bra, ja. En betimelig advarsel mot ekstrapolering (å bare videreføre dagens trend inn i fremtiden), vil jeg si… På den annen side – kanskje 14 blader er det som skal til for å lokke meg vekk fra barbermaskin? For dagens Gilletter gjør ikke jobben for meg!

  5. @magnus: Tror verken vi eller amerikanerne skal håpe på det, gitt. Amerikanerne ligger utvilsomt verst an, med sitt enorme budsjettunderskudd og et stadig bitrere politisk klima som i praksis kan komme til å sette en stopper for alle store og viktige infrastrukturprosjekter i tiårene fremover…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *