Nettskyen vokser stadig: Dropbox på mobil

screenshot0025

Dropbox, det utmerkede nettskybaserte backup- og synkroniseringsprogrammet, har nettopp utvidet tilbudet sitt til også å gjelde mobiltelefoner. Riktignok har det eksistert en iPhone-app en tid, men nå kan man få tilgang til alt som ligger på Dropbox-kontoen via en hvilken som helst mobil med nettleser.

URLen er m.getdropbox.com, og tar deg til en nettside med grensesnittet over. Det er ennå et stykke igjen til man fra en hvilken som helst mobil kan få tilgang til Dropbox-mappa som kan ligge på PC eller Mac, men utviklingen går i riktig retning. Fra og med idag har jeg fått enda mye bedre tilgang til det jeg jobber med, når og hvor som helst jeg måtte befinne meg. Kult.

3 thoughts on “Nettskyen vokser stadig: Dropbox på mobil

  1. Spør du meg så spør jeg deg, Åsmund. Kanskje ingen andre har oppdaget hvor GENIALT (og litt skummelt) dette produktet faktisk er? Jeg bruker Dropbox mens jeg sitter her på Utsira, for eksempel. Dokumentet jeg jobber på ligger i Dropbox-mappa, og straks skal jeg ned i første for å jobbe videre på dokumentet på en maskin som står der. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *