6 thoughts on “Refleksjon etter å ha kjøpt rådyr kattemat som er blitt avvist

 1. “Hunder ser opp til deg, katter ser ned på deg mens griser ser deg rett i øynene” (Omtrentlig sitat av Winston C.)

 2. Haha! Det er aldeles sant! Vi har hatt motsatt erfaring :D Fordi vi ikke rakk butikken der vi vanligvis kjøper mat (forer med Hill’s science boksemat) kjøpte vi en dyrere utgave for en helg. Samme merke, men klumper i saus i stedet for dau-mann-på-boks som vi normalt forer med. Jada. Tilbake til normal mat uka etter, og TOTAL avvisning >< Athene sultet seg i et par dager før hun i det hele tatt klarte å lukte på den gamle maten uten å forsøke å grave over den…

 3. Lista over organiske Almo-produkter som ikke lenger tilfredsstiller Adas gane til er blitt VELDIG lang her i huset. Eneste trøst: de ansatte på Dyregod på Oslo City kan berette at andre katteeiere har det på samme viset.

  Merk: denne postingen gjaldt ikke Linus, selvsagt. Som kastrert hannkatt spiser han alt, opptil og inklusive medlemmer av kålfamilien.

 4. her i huset spises det banan og ulltepper. det siste er ikke helt heldig. av gensere går det ikke i billige H&M-varer: skulle et sjeldent kashimirplagg ligge og slenge, er det der kreftene blir brukt.

  forøvrig kan denne hysterisk morsomme posten anbefales:

  http://turl.no/3hq

 5. Katta til brodern liker stekt paprika fra Pizza Grandiosa…

  Jeg våger meg på ei lenke til nettsida til noen venner av meg, med tre innlegg om katter. Det siste innlegget der har noen visdomsord, hvorav det Eirik hadde funnet er ett av dem. Men også: “Time spent with cats is never wasted.” Kan man argumentere mot slikt? :)

  http://willothewisp.org/WoWBlog/?cat=34

 6. dyregod på city har flinke ansatte. vi er faste kunder der. våre katter liker almo veldig godt, men rødpusen hugo er skeptisk til det meste av tørrfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *