Dagens sørlandske

Agderposten kan melde at enkelte i Lillesand ikke helt har fått med seg hva som kan kastes og ikke kastes i toalettet:

Torbjørnsen og kollegene får de underligste telefoner etter at kommunens innbyggere har forsøkt å kvitte seg med ting i toalettene. Som da en mann ringte og sa doen var tett. Han hadde forsøkt å skylle ned ei hel kompe…

Og så syns de vi som kommer fra Bærum er rare? ;-)

9 thoughts on “Dagens sørlandske

 1. Anita: Har du sett en sørlandskompe noengang? De er enorme – det er som å slippe en basketball i do og tro at det går bra! ;-)

 2. Nå har det seg slik at veldig mange “blæringer” har kommet til Lillesand for å jobbe i Post og Tele tilsynet.
  En ekte sørlending (eller sunnmøring) ville ikke funnet på å kaste en slik delikatesse rett i dass.

 3. Hehe. Og du tror ikke at Agderposten ville ha hatt et KJEMPEOPPSLAG om det var en av oss blæringer som hadde gjort det? Ser det for meg… ;-)

 4. Nja, dere måtte vel kaste laptopen eller ipoden eller noe, så høy som gjennomsnittsinntekten er hos dere – som ikke har emigrert, da. ;-)

  For øvrig tilhører vi fylket med lavest utdannelse og høyest kroppsvekt, sånn på sidelinja. Mat kastes ikke her, den etes nok opp. :lol:

 5. Som Sørlending: ‘Ikke det at eg har noe medde'(med det).. Men, Det må ha vært en nylig tilflyttet sørlending som ikke liker komper! Nøysomhet kjennetegner sørlendinger. Hadde det blitt rester tilovers hadde en god sørlending kastet restene ut i hagen for å bygge ut sin hage. Jfr romanfiguren Markus sin stille revolusjon i Gabriel Scott – Kilden.

 6. Mens man på Veas finner stadig vekk at Chabliskorker setter seg fast i pumpene mens rottene er høye på snø…
  (Det siste er faktisk målt i avløpet. En kan kartlegge befolkningens knarkvaner ved å se hva som spyles ned i dass!)

 7. jack drage skrev: “Nå har det seg slik at veldig mange “blæringer” har kommet til Lillesand for å jobbe i Post og Tele tilsynet. En ekte sørlending (eller sunnmøring) ville ikke funnet på å kaste en slik delikatesse rett i dass.”

  Nei, for sørlendingen hadde vel plukket den opp igjen og spist den ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *