Radiatorpus

Radiator Kitteh

Det endelige beviset for at huskatten
nedstammer fra ørken-villkatter, om noen var i tvil. :-)

11 kommentarer

 1. Neh, har i grunnen aldri tvilt på det :D Evt fra asiatisk leopardkatt som er tilfelle med våre – tropene that is :) Vi har fyret hardt på ovnen de siste dagene (så godt som eneste varmekilde i huset) og det har nesten lukta stekt katte, de ligger så nærme ;)

 2. Eirik says:

  Ah, vi har kjent lukten av svidde værhår her i huset. De måtte komme litt for nær stearinlys et par-tre ganger før de tok hintet. Det vil si: Ada tok nok hintet før broren sin, som alltid. :-)

 3. Kjersti Scheen says:

  Jeg vil være katt!! Jeg vil være katt!!

 4. Anita says:

  Men hva har de inni et sengeteppe mellom dynene å gjøre?
  Der må det være nær oksygenfritt.

  Herlig bilde.

 5. Eirik says:

  Anita: Katters hang til å krype inn i trange hulrom og gjemme seg der er noe jeg ikke begriper… :-)

 6. Anita says:

  Sikkert fra en eller annen urtilstand. :-)
  Min fetters katt presterte å bli igjen da de slo sammen combicamp’en en gang på 70-tallet. De kunne ikke fatte hvor katta var. Den overlevde, men det må ha vært lite surstoff der inne.

 7. Eirik says:

  Sant nok, det ligger nok i genene. Nettopp det at de er så glade i å krype inn og gjemme seg på steder, er grunnen til at jeg er glad for å ha radiopeiler på dem. Det gjør at de kan finnes selv om de har gått seg inn i en kjeller… :-)

 8. b says:

  fascinerende. tipper hugo ville inntatt samme positur om vår oljeovn sto bolta fast til veggen. dette er også en katt som liker trange hulrom. ei jente som passa pusene for oss en gang, i sin leilighet, ble helt fra seg fordi hun en dag ikke kunne finne hugo noe sted. da hadde han skviset seg inn forbi og bak vaskemaskinen som stå sånn delvis innebygd på kjøkkenet.

 9. Anita says:

  Det med radiopeiler er ganske fascinerende. Jeg hørte et innslag i Nitimen, tror jeg det var, hvor du fortalte om webcam og hvor kattene stort sett befant seg. Under biler, var det ikke??

  Min pus er så engstelig at det ville vært kjedelig å se alle bildene fra under dyna. Hun har vært der i dag, igjen!

 10. Eirik says:

  Radiopeiler og kamera er to ulike produkter. Peileren er liten og ser ikke ut til å besvære kattene det aller minste, mens kameradingsen vil jeg ha en mye mindre utgave av før jeg skaffer den: http://www.mr-lee-catcam.de/cc_index_en.htm :-)

 11. Anita says:

  Kul dings! Lille My hadde fått dilla og revet den av seg – om det var mulig. Det holder med at hun kverker juletrekulene våre. ;-)

Legg inn kommentar

Vis folkeskikk, vær relevant. Din ytringsfrihet er ikke min publikasjonsplikt.