11 thoughts on “Radiatorpus

 1. Neh, har i grunnen aldri tvilt på det :D Evt fra asiatisk leopardkatt som er tilfelle med våre – tropene that is :) Vi har fyret hardt på ovnen de siste dagene (så godt som eneste varmekilde i huset) og det har nesten lukta stekt katte, de ligger så nærme ;)

 2. Ah, vi har kjent lukten av svidde værhår her i huset. De måtte komme litt for nær stearinlys et par-tre ganger før de tok hintet. Det vil si: Ada tok nok hintet før broren sin, som alltid. :-)

 3. Men hva har de inni et sengeteppe mellom dynene å gjøre?
  Der må det være nær oksygenfritt.

  Herlig bilde.

 4. Anita: Katters hang til å krype inn i trange hulrom og gjemme seg der er noe jeg ikke begriper… :-)

 5. Sikkert fra en eller annen urtilstand. :-)
  Min fetters katt presterte å bli igjen da de slo sammen combicamp’en en gang på 70-tallet. De kunne ikke fatte hvor katta var. Den overlevde, men det må ha vært lite surstoff der inne.

 6. Sant nok, det ligger nok i genene. Nettopp det at de er så glade i å krype inn og gjemme seg på steder, er grunnen til at jeg er glad for å ha radiopeiler på dem. Det gjør at de kan finnes selv om de har gått seg inn i en kjeller… :-)

 7. fascinerende. tipper hugo ville inntatt samme positur om vår oljeovn sto bolta fast til veggen. dette er også en katt som liker trange hulrom. ei jente som passa pusene for oss en gang, i sin leilighet, ble helt fra seg fordi hun en dag ikke kunne finne hugo noe sted. da hadde han skviset seg inn forbi og bak vaskemaskinen som stå sånn delvis innebygd på kjøkkenet.

 8. Det med radiopeiler er ganske fascinerende. Jeg hørte et innslag i Nitimen, tror jeg det var, hvor du fortalte om webcam og hvor kattene stort sett befant seg. Under biler, var det ikke??

  Min pus er så engstelig at det ville vært kjedelig å se alle bildene fra under dyna. Hun har vært der i dag, igjen!

 9. Kul dings! Lille My hadde fått dilla og revet den av seg – om det var mulig. Det holder med at hun kverker juletrekulene våre. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *