På MS Utsira har de skjønt det

Det har de ikke på OSL Gardermoen, der man kan se langt etter strømuttak og betaler det hvite ut av øyet for å koble seg til noen skarve minutter. Det har de heller ikke i SAS, som verken tilbyr strøm eller wifi. Samme sorgen på Haugesund flyplass. Og så går man ombord i solide, trauste MS Utsira, og hva finner man? Strømuttak i overflod, og fri wifi. Som det blogges gyngende fra i dette øyeblikk. Landets største transportnettverk har mye å lære det som må være et av landets minste. Verden er flatere enn noensinne, folkens.

One thought on “På MS Utsira har de skjønt det

  1. Det finnes strømkontakter på «vindussiden» av noen av søylene på Gardermoen. Uten at det gjør meg mindre imponert over MS Utsira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *