Econ gjør det igjen

Econ, som leverte det som (forhåpentligvis) var et av fjorårets mest blatante og talentløse bestillingsverk av en konsulentrapport, fikk i oppdrag av Microsoft å vurdere regjeringens satsing på åpne standarder. Nei, man vinner ingen premie for å gjette seg til den dystre konklusjonen. Ifølge VG hevder rapporten at forvaltningskostnadene blir på 778 millioner kroner, hvilket får meg til å undres: hvorfor et så upresist tall? Jeg er sikker på at rapporten ville virke enda mer troverdig om Econ kom til et resultat på f.eks. kr. 778 859 265,19. Og hvor er spådommen om at programvarebransjen i Norge vil ta sin død av dette tiltaket? ;-)

5 thoughts on “Econ gjør det igjen

  1. De nevner heller ikke om dette inkluderer moms, sukkeravgift og t-skjorter med pingvinmotiv. Meget upresist, vil jeg mene. ;-)

  2. For ikke å snakke om spesialbestilte og HELT NØDVENDIGE effekter fra Thinkgeek. ;-)

    Fra spøk til revolver: jeg overraskes ikke det minste av at Høyres representant tar denne rapporten på alvor. De siste par årene har jeg hatt sjansen til å møte endel stortingsrepresentanter, for å si det slik…

  3. ÅÅååååååh!

    Jeg surfet innom Thinkgeek . Det var like før jeg bestilte LED Binary Watch. Men så oppdaget jeg at det bare var 4 bits for timene. (Jeg vil ha 24 timer, takk!) Og så manglet det sekunder. Og så måtte man vist trykke på en knapp for å se tiden? Og så sparte jeg de penga ;-)

  4. Hehe. Tokyoflash har også kule binære klokker, men jeg tipper at du må trykke på knapper for å se LEDene på dem også. Kanskje vi får en med E-ink-teknologi, så unngår man batteriproblemet?

  5. Pingback: Martin Bekkelund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *