Jeg så også perlemorsskyene igår…

2206046748_2994ecfd9f.jpg
Men hadde jeg med meg noe mer enn mobilkamera,
selv om jeg var ute på sykkeltur? Grrrr…

4 thoughts on “Jeg så også perlemorsskyene igår…

  1. Fy fader, Eirik! Vi hadde de skyene her også. Jeg bannet og svertet fordi jeg egentlig hadde tenkt å ta med meg kamera på min tur ut. Men gjorde det ikke og så dukket de der skyene opp!! Schmertzen, Schmertzen.

    Jeg tok noen bilder litt senere fra verandaen, men da var det litt for mørkt – og de løste seg opp mens jeg så på! Vil legge de ut på Flickr alikevel jeg, så kan vi gjenskape virkeligheten i hodene våre iallefall….:-)

  2. Rune: Vakkert, vakkert. Jeg var på sykkeltur til foreldrene mine på Rykkinn, og ble sterkt forsinket. Ble bare stående og glo…

    Bente: Legg ut bildene! Alle monner drar. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA