Wikipedist med blekksprutskjorte…

…kan sees i dagens Klassekampen. Som vanlig har andre medier fanget det opp, og jeg er gjest i henholdsvis P4 Bandit (15:30), Østlandssendingen (16:45) og Dagsnytt 18 (18:15) idag. Og ja, det er helt sant: jeg ser gjerne mer populærkultur i Wikipedia. Artikkelen om Olsenbanden er en god start, ikke minst fordi den hinter om tyskernes besynderlige fetisj for Olsenbandefilmer.

2 kommentarer

  1. Kjell says:

    Heh, ser at Klassekampa greide å bruke den intervjuede ungdomsskoleelevens (gode) sitat som bildetekst under bildet av deg, Eirik. Ikke at det gjør noe fra eller til, da, siden du vel kunne sagt det samme selv… :-)

    Og, sånn blogginternt i forbifarten: denne postingen burde vel vært klassifisert under “medieopptredener” også?

  2. Eirik says:

    Kjell: Jeg trodde det var jeg som hadde sagt det, så jeg reagerte ikke. :-)

Legg inn kommentar

Vis folkeskikk, vær relevant. Din ytringsfrihet er ikke min publikasjonsplikt.