Wikipedist med blekksprutskjorte…

…kan sees i dagens Klassekampen. Som vanlig har andre medier fanget det opp, og jeg er gjest i henholdsvis P4 Bandit (15:30), Østlandssendingen (16:45) og Dagsnytt 18 (18:15) idag. Og ja, det er helt sant: jeg ser gjerne mer populærkultur i Wikipedia. Artikkelen om Olsenbanden er en god start, ikke minst fordi den hinter om tyskernes besynderlige fetisj for Olsenbandefilmer.

2 thoughts on “Wikipedist med blekksprutskjorte…

  1. Heh, ser at Klassekampa greide å bruke den intervjuede ungdomsskoleelevens (gode) sitat som bildetekst under bildet av deg, Eirik. Ikke at det gjør noe fra eller til, da, siden du vel kunne sagt det samme selv… :-)

    Og, sånn blogginternt i forbifarten: denne postingen burde vel vært klassifisert under “medieopptredener” også?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *