Epostproblemer igår ettermiddag

Takket være et litt uheldig sammenfall av nettleverandørbytte og tekniske problemer som gjorde det umulig for meg å oppdatere innstillinger, var begge mine epostadresser dessverre ute av drift fra ca 15.00 til 22.00 igår. Ingen epost som ble sendt i dette tidsrommet nådde fram til meg, og må følgelig sendes igjen til eirik krøllalfa newth dott net. Jeg beklager bryderiet.

Backupadressen min er ikke lenger eirnewth krøllalfa online dott no, men eirik dott newth krøllalfa gmail dott com. Jess, det stemmer: vi har kvittet oss helt med telenor-abonnementet her til gards, og i samme slengen droppet vi fastlinjetelefon. Åja, kanskje på tide å informere de omlag fem menneskene som pleide å ringe det gamle fastlinjenummeret… ;-)

3 thoughts on “Epostproblemer igår ettermiddag

  1. Vi har planlagt det lenge, og valgte å ta skiftet i forbindelse med en oppgradering av digitalabonnementet til Get. Men hadde det ikke vært tilfelle, så ville nok NIX-saken vært dråpen… ;-)

  2. Tilgi min uvitenhet, men kan jeg virkelig slippe å ha noe med Teleonr å gjøre i det hele tatt? Har analog linje inn som er koblet til ADSL levert fra Ventelo. Men betaler fortsatt Telenor for den analoge linja/linja inn eller hva det nå er jeg betaler for. Telefon har jeg i form av IP fra Ventelo + mobil. Hvis det overhode er mulig å omgå Telenor, hvordan gjør jeg i så fall det?

    Er det forresten noen som har erfaring med mobilleverandør via ADSL? Ventelo skryter av det og med mine 1500kr/mnd i mobilutgifter er det jo fristende å finne en billigere løsning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *