Studentenes venn er død

Momofuku Ando, oppfinneren av prosessen bak instant-nudlene som har reddet økonomien til talløse studenter, fylt magen til mang en sulten pilot og gjort Mr. Lee til en rik mann, er gått bort i en alder av 96. Som en liten hyllest til mannen som sa “Peace will come to the world when the people have enough to eat” (nei, Mr. Lee var ikke verdens første nuddelfilosof), viser jeg denne japanske nuddelreklamen. Mildt surrealistisk, slik japansk reklame gjerne pleier å være, men også med høyst passende vemodig musikk.

2 kommentarer

  1. Espen says:

    Jeg trodde “kim chi” var koreansk kål-etellerannet (http://en.wikipedia.org/wiki/Kim_chi), men tydeligvis ikke. Men det er jo ikke første gang et japansk produkt har hatt et upresist navn….

  2. Eirik says:

    Det begeistrede utropet “cup-a-nudar” på slutten er en sikker indikator på at man snakker om nudler. Kanskje med koreansk kålsmak?

Legg inn kommentar

Vis folkeskikk, vær relevant. Din ytringsfrihet er ikke min publikasjonsplikt.