Dagens innrømmelse

Jeg har bodd i Oslo siden 1992, og kom meg ikke til JacobsHoltet før idag. Dumt av meg, for dette var et fantastisk sted. Jorunn blogger om Jacobs og en rekke andre kvalitetsbutikker i Oslo – essensiell lesning for alle som ønsker seg det lille ekstra i matveien til jul. Hos oss blir det Stangekalkun på julaften, til dømes. Mmmmm…

5 kommentarer

 1. Evelyn says:

  Må være herlig å bo i Oslo, ikke rart jeg har lyst å flytte dit. :o) Den Jacobs butikken høres suveren ut, de andre stedene også som Jorunn skriver om, forresten hadde Jorunn en fin blogg, enkel ren fin blogg som var så oversiktlig og fin. Og koselig navn var det også på den den bloggen hennes da. :o)

  Ja butikkene i Oslo er bra, ser bare når det gjelder interiør, hvor lyst jeg får å handle når jeg er der å titter, må være veldig lettvint å innrede hjemmet sitt pent når alt er så nært og lett tilgjengelig, også alle de andre butikkene da, og for ikke å glemme matbutikkene som du nå snakker om. Ser at Jacobs der tilbyr catering også, så lettvint om man skal ha gjester og vil servere noe godt og fint og slippe å lage selv. Herlighet er det! Det er der man skulle bodd uten tvil.

  Den ferske kalkunen fra Jacobs smaker nok veldig godt kan jeg tenke meg, jeg skal ha ribbe til julaften har jeg tenkt, lurte litt på pinnekjøtt, men tror det blir ribbe siden jeg har spist litt pinnekjøtt allerede. Og håper ribben blir sprø og fin, det blir den nok. Og nå er det ikke lenge til jul, er i full gang med forberedelser, det tar tid, og det koster. Men det er jo moro også da, litt moro er det å finne på gaver til kjente og kjære. :o)

 2. Magnus says:

  Velkommen etter! Jacobs står øverst på lista over gjøremål hver gang jeg er i Oslo… Men nå må jeg vel tenke meg godt om før jeg handler noe, så jeg ikke risikerer å måtte legge det igjen i sikkerhetskontrollen på Gardermoen…

 3. Jorunn says:

  Evelyn: takk for ros! Jeg er ganske godt fornøyd med designet selv, ikke minst med den fine anda på toppen, som Elisabeth har lagd til meg.

 4. Evelyn says:

  Hei Jorunn! :o)

  Syns siden din var kjempefin, lett oversiktlig, ren og fin, og den anda er kjempefin, måtte se på hvem som har laget den, og hun damen Elisabeth ser koselig ut med sin juleside, der er det jul for alle pengene ser det ut som, koselig! :o)

 5. B says:

  Oh. Velkommen etter. Jacobs er flott. Siden mine foreldre bodde “rett ved” da de omsider flyttet hit, ble jeg gående til Jacobs noen ganger hver sommer… da jeg besøkte dem i ferien. For vaniljebrusen sin skyld :)

Legg inn kommentar

Vis folkeskikk, vær relevant. Din ytringsfrihet er ikke min publikasjonsplikt.