Dagens gratisbok: “Blindsight”

Forfatteren av science fiction-romanen Blindsight, Peter Watts, har lagt ut tekstfiler i HTML- og PDF-format. Boka har fått jevnt over gode anmeldelser, og det skal visstnok være problemene med å få den trykt opp i nytt opplag som er bakgrunnen for frislippet. Watts har også fått illustratøren av omslaget til å gå med på å legge ut bokomslagene som ikke ble brukt. I det hele tatt en forfatter med peil på nettet dette, jamfør introduksjonssiden for Blindsight.

2 thoughts on “Dagens gratisbok: “Blindsight”

  1. Det gjør den garantert ikke. Det oversettes svært lite sf til norsk, og jeg tipper at det nok ville ha blitt et nytt opptrykk hvis denne boka var blitt solgt til utenlandske forlag. Du får se hvordan det funker å lese den på engelsk – det koster ingenting å prøve i dette tilfellet. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *