God omtale i dagens Bergens Tidende

Jo da, mange har nok sett på TV 2s fredagsunderholdning at Eirik Newth aldri kommer til å bli noen stor danser. Men når astronomen bruker kunnskap om jordens utvikling til å dikte seg 250 millioner år inn i fremtiden, blir det atskillig mer interessant enn hva mange av forfatterkollegene klarer å prestere av science fiction for barn.

W00t? Jeg ingen god danser? Nåvel. Jeg får nøye meg med å være såre tilfreds med en gjennomgående god omtale av en anmelder som betryggende nok vet å bruke sin Google: et selskap med initialene GSS finnes ganske riktig i virkeligheten. Men med tanke på antall selskap som finnes der ute, skulle det godt gjøres å unngå å bruke en allerede eksisterende kombinasjon. :-)

4 thoughts on “God omtale i dagens Bergens Tidende

  1. Helt uenig med BT, du er en super danser! :o) Syns du har en egen morsom stil når du danser, du har en stolt holdning og når du smiler så pent og varmt er det så utrolig koselig å se på deg. Jada jeg har sett deg danse flere ganger, har jo måttet se noen programmer på nytt på web tv, for jeg syns det var så moro å se deg og de andre svinge seg i flotte klær. Syns du var stilig med den svarte skjorta med røde fjær? Var det fjær? Eller hva var det røde der? :o) Stilig var den iallfall.

    Men du er sikkert enda bedre til å skrive science fiction siden du har et sånt lurt og spennende blikk. :o) Er nødt å lese noe av det du har skrevet selv om du har skrevet bare for barn? Eller tar jeg feil? Har fått med meg at du har skrevet endel bøker for barn, men jeg liker jo eventyr, så kan jo være spennende med science fiction for barn også da. :o)

  2. Og nå, når jeg er litt mer våken, ser jeg at jeg blandet sammen to artikler. Jeg svarte på en kommentar som jeg trodde var en kommentar til den neste artikkelen.

    Tja, det har visst skjedd verre katastrofer? ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *