Dagens lille sjokk

Det ser ut til at Alexandra, hemmeligheten bak Kristians suksess i “Skal vi danse”, blir sendt ut av landet neste år. W00t? Okei, så har hun bare toppidrettsvisum, og regler er regler. Men hvis det trengs et vitne på at Alexandra har alt man kan ønske seg av en arbeidsinnvandrer og vel så det – hun er et arbeidsjern av dimensjoner, er omgjengelig og smart og mestrer allerede språket – stiller jeg opp når det skal være.

3 thoughts on “Dagens lille sjokk

 1. Høres utrolig ut ja, men som du sier regler er regler og det må være likt for alle. Men det skulle vært slik at de som kan dokumentere at de klarer å forsørge seg selv og er anstendige arbeisfolk som ikke er kommet hit til landet for å bråke kunne blitt her om de ville.
  Eneste muligheten for henne er vel om hun finner kjærligheten her i Norge :O) Men det er jo litt kort tid å finne den på, skjønt det kan jo gå meget fort om man blir truffet av amors piler. Hørte nylig om noen som det gikk veldig fort med, var en dame som bodde sammen med en mann, så møtte hun en annen mann, kastet ut sin samboer, flyttet til den nye mannen etter en måned, og nå to måneder etter er de i full gang med å forberede seg til bryllup, de skal gifte seg nå i julen. Hun gifter seg med den nye mannen som hun fant seg for to måneder siden. :O) Så det kan gå fort altså. Så hvem vet? Kanskje det skjer med Aleksandra også? :O)

  Om det ikke finnes andre muligheter da? Vet ikke om det gjør det. Men det ser jo ut som om hun er et arbeidsjern som du sier hun er, og er sikkert bra for “Norges danseverden”. :O)

  Forresten så har jeg sett på alle bildene dine av de nydelige kattepusene dine. :O) De er så søte, så nusselige :O)

 2. > alle bildene dine av de nydelige kattepusene dine.

  Ada og Linus er bare de beste. Noensinne. :-)

 3. Skjønner at du er glad for å ha de der søte små nøstene i hus, de er så skjønne! :o) Fikk lyst på kattepus jeg også når jeg så de bildene av dine små. Blir helt varm om hjertet når jeg ser de krøller seg sammen i sofaen, klatrer opp på kneet ditt, leker med garn og er bare gode. Skal følge med og se om du tar flere bilder av dem, var skikkelig moro å se alle bildene av dem. Og fine navn har de også. :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *