4 thoughts on “De kommer stadig nærmere…

  1. GØY? Er du helt på styr? Jada, eksotisk kanskje, når den første blekkspruten flytter inn på Tøyen. Men så skal han gjenforenes med familien sin, og før du vet ordet av det har de tatt over hele oppgangen. Og bydelen. Så sykemelder de seg, og tapper oss for uføretrygd, samtidig som de tar fra oss jobbene. Med ti armer blir du en jævel til både å vaske opp og å plukke jordbær. For ikke å snakke om hvor fort de skriver på tastaturet med sine ti armer. Beregninger som Fremskrittspartiet har gjort, viser at om fem år, vil 75% av alle IT-medarbeidere i Norge være blekkspruter, eller av blekksprutherkomst. Vi vil få se blandingsekteskap, hvor gode nordmenn gifter seg med blekkspruter. Hvor er Øystein Hedstrøm når vi trenger ham? Hvor er Blekksprutregnskapet? ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *