Min indre flamingo…

slapp virkelig ut i mitt siste program av “Skal vi danse”, og det – sammen med min første femmer fra dommerne og følelsen av at jeg ga mitt beste – gjorde at jeg kunne gå ut med god samvittighet. Takk til alle som har støttet Therese og meg på ulike måter! :-)

21_1161388956.jpg
Bilde: Side2

Mandag er det tilbake til hverdagen: en innboks som truer med å eksplodere, forsømte verv som må gjenopptas (Norsk Bibliotekforening og Polyteknisk Forening vet hva jeg snakker om), en bok som skal markedsføres, forelesninger som skal forberedes og jobbprosjekter som har ligget på is i flere måneder. I det hele tatt. Men før alt dette: totalt dansefri familiehelg med innlagt intens kattekvalitetstid, her på Tøyen. :-)

7 thoughts on “Min indre flamingo…

  1. Gratulerer så masse likevel, du har gjort deg bemerket. Det har vært gøy å se deg på alle TV-kanalene :-)

  2. Neimen! Har du danset!!
    Bor i London na, sa jeg har ikke kunnet fulgt med:-( Du ser skikkelig kul ut i det danse utstyret:-)

  3. Hva ble sluttstatus for vektreduksjonen, forresten? (dvs. mass_{after strictly ballroom} – mass_{before strictly ballroom}) Hadde jeg bare kunnet ta over de kiloene… *sukk* (sliter med undervekt — et fullstendig oversett helseproblem i dagens slankefikserte vestlige verden).

  4. Vel, siden jeg outer det meste for tiden kan jeg si at sluttstatus for vekten ble 7,5 kilo. Jeg har fremdeles nok å gå på, og skulle så gjerne ha gitt dem videre, Kjell! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *