Blekksprutpølser

Jeg er ikke den i familien som har det varmeste forholdet til pølser, så en Octodog Frankfurter Converter ville sette en ekstra spiss på middagen for mitt vedkommende. Dessuten en veeeeldig god idé til boklanseringsfesten… :-)

9 kommentarer

 1. Elisabeth says:

  Blir det lanseringsfest?! Med blekksprut-pølser?!

 2. Eirik says:

  Hvis det lovede glamdesignet dukker opp, så… ;-)

 3. Elisabeth says:

  Å jada, det kommer. Skal forsøke å få det til før resultatet av all dansetreninga dukker opp på skjermen. Må bare gjøre ferdig høstens bøker først … :-p

 4. Eirik says:

  Stygt av meg, ser jeg. Selvsagt er det ingen sammenheng mellom fest og design. Fest og dansetrening, derimot… ;-)

 5. Elisabeth says:

  Nettopp!
  :-D

 6. Jorunn says:

  Trinn-for-trinn-beskrivelsen av hvordan du bruker dingsbomsen er jo bare ubetalelig:

  “Insert the eyes to secure the hot dog in the holder.”

  Min dokumentasjon får liksom aldri inneholde sånne setninger …

 7. Tiram says:

  Med en liten skarp kniv og en stabel pølser, er det jo seff’ den enkleste ting i verden å lage blekkspruter uten spesialutstyr. Men jeg kan se at den dingsen der ville gjort seg på kjøkkenbenken, ja:)

 8. Sis says:

  … ok, jeg er søster, og dette kan bli internt, men jeg kan IKKE dy meg:
  Jeg vet hva Eirik vil ha…
  :-)
  … nemlig: pølser med potetmos!

 9. Eirik says:

  Det stemmer det, søster. Vi har jo til og med en egen sang til det utsagnet. Men det er lenge, lenge siden nå, og min bedre halvdel er faktisk den store pølseentusiasten i mafilien. Ikke at jeg takker nei, selvsagt… :-)

Legg inn kommentar

Vis folkeskikk, vær relevant. Din ytringsfrihet er ikke min publikasjonsplikt.