9 thoughts on “Blekksprutpølser

 1. Å jada, det kommer. Skal forsøke å få det til før resultatet av all dansetreninga dukker opp på skjermen. Må bare gjøre ferdig høstens bøker først … :-p

 2. Stygt av meg, ser jeg. Selvsagt er det ingen sammenheng mellom fest og design. Fest og dansetrening, derimot… ;-)

 3. Trinn-for-trinn-beskrivelsen av hvordan du bruker dingsbomsen er jo bare ubetalelig:

  “Insert the eyes to secure the hot dog in the holder.”

  Min dokumentasjon får liksom aldri inneholde sånne setninger …

 4. Med en liten skarp kniv og en stabel pølser, er det jo seff’ den enkleste ting i verden å lage blekkspruter uten spesialutstyr. Men jeg kan se at den dingsen der ville gjort seg på kjøkkenbenken, ja:)

 5. … ok, jeg er søster, og dette kan bli internt, men jeg kan IKKE dy meg:
  Jeg vet hva Eirik vil ha…
  :-)
  … nemlig: pølser med potetmos!

 6. Det stemmer det, søster. Vi har jo til og med en egen sang til det utsagnet. Men det er lenge, lenge siden nå, og min bedre halvdel er faktisk den store pølseentusiasten i mafilien. Ikke at jeg takker nei, selvsagt… :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *