Programmerbar cola

Vi som er i colaproduksjonsbransjen, og som derfor har fått føling med kundenes irriterende ulike krav til drikken, ser umiddelbart hvor smart dette konseptet er. Ideen er altså at en flaske med colabase utstyres med små blærer fylt med ulike smaker og farger. Når man trykker på blærene sprøytes innholdet inn i colabasen, og resultatet blir en cola med den smaken og fargen man måtte ønske. Jeg har alltid ønsket meg blå kirsebærcola fex, og håper at Programmable Liquid Container-teknologien kommer på markedet pronto. (Og ja! Jeg veit at den ikke er miljøvennlig! :-)

2 thoughts on “Programmerbar cola

  1. Du trenger en brusmaskin. Kom deg inn i tidsmaskinen og still inn på åttitallet.

    KEE

  2. Oj, oj, oj, KEE, du hører åpenbart ikke på Superstreng! Eller ser på Flickr-strømmen vår, for den saks skyld. Da ville du nemlig ha visst at du ikke trenger en tidsmaskin. Ta en titt på dette f.eks., og se om ikke du får øye på noe kjent. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *