Dagens anakondatips

Slik kommer du deg løs når en anakonda biter deg (Windows Media).

4 kommentarer

 1. Elisabeth says:

  Godt råd for hvordan komme løs fra anakonda-tenner er nå lagret i området for “kunnskap jeg håper jeg aldri får nytte av” i hjernen. (Sammen med bl.a. “hvordan holde seg flytende i havet ved hjelp av dongeri-bukse” og “hvordan overleve møte med en hai”.)
  ;-)

 2. HPL says:

  Det med dongeribuksa behøver ikke jeg å tenke på i hvert fall. Hvis jeg skulle havne i vannet midt ute på havet, ville jeg ha sunket med en gang. Da hadde det garantert ikke hjulpet å ha på seg dongeribukse.

  Jeg pleier å holde meg i den grunne enden av bassenget. ;-)

 3. Eirik says:

  Wowee – jeg vil ha dongerbukse- og haitips! ;-)

 4. Elisabeth says:

  Hehe. Tips skal du få. Selv om jeg tror det må skje “live”, siden jeg må fekte litt med armene for å forklare hva som skal til. ;-)