Eia satt jeg der…

Et Linx-tog på vei til Stockholm kjørte akkurat forbi meg på Oslo S. Det er første gang jeg ser at de er utstyrt med en logo med dataskjerm og påskriften “www”. Nok et argument for å velge toget fremfor flyet neste gang turen går til Stockholm. Selv sitter jeg på flytoget omgitt av databrukere som sikkert ville ønsket seg wifi inkludert i den dyre billetten, men som neppe kan regne med noe mer enn ustabil GPRS i lang tid fremover.

Nar man kommer til Gardermoen stiger forøvrig håpet et øyeblikk ved synet av skiltet som sier “Åpen trådløs sone.” Men åpen sone min bløte bakpart. Her er det snakk om å spa opp knallharde daler for å få tilgang.

One thought on “Eia satt jeg der…

  1. Trådløs sone på Linx til Stockholm sier du? Jeg gir blaffen i fly neste gang jeg skal til Stockholm sier jeg ;-)

    Wi-Fi for hele turen til SKR. 80,- er ingen ublu pris. At de i tillegg har strategisk plasserte stikk-kontakter for strøm trekker ikke ned.

    Takk for tipset :-)

Comments are closed.