Mjøndalen

Har nettopp holdt en forelesning om fremtiden for hundre våkne og flotte skoleelever i Mjøndalen. Det føltes litt spesielt å snakke om temaet Hvordan blir verden i det 21. århundre på dagen for utbruddet av det mange regner som en typisk fremtidskonflikt: ressurskrigen. Jeg siterer fra Fremtiden:”Etter hvert som befolkningen vokser og naturen ødelegges i store deler av verden, blir det vanskeligere å klare seg. Da vil flere kriger starte fordi folk kjemper om ressursene i et område, for eksempel vann.” Eller, som i tilfellet Irak, olje.

Nerdekommentar: Dette ble lagt inn med Opera på en Zaurus 5500, via mobiltelefon på toget mellom Mjøndalen og Lier. Togblogging (Google gir 0 treff – er jeg den første som bruker ordet på norsk, mon tro?) fra PDA er altså mulig, i alle fall på jernbanestrekninger med få tunneller. Tidsstempelet nedenfor viser at toget var i rute, for øvrig. :-)

One thought on “Mjøndalen

  1. Jeg vedder du satt og smilte hele veien Mjøndalen til Lier. Blogging på tog er tøfft. Togblogging ja, på Jill Walker sin blogg er de kommet opp med et nytt ord der også. “Commentroll”

Comments are closed.